19 PAŹDZIERNIKA 2021 (wtorek)
07:00 - 09:00
Śniadanie (restauracja Panorama, 8 poziom)
09:00 - 15:00
Prezentacje na stoiskach Wystawców (foyer, 8 poziom)
09:00 - 09:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego I - temat: Zapobieganie niezamierzonej hipotermii okołooperacyjnej jako element nowoczesnego pielęgniarstwa operacyjnego
09:50 - 10:00
Przerwa kawowa (foyer, 8 poziom)
10:00 - 10:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego II - temat: Zasady bezpiecznego używania sprzętu elektrochirurgicznego
10:50 - 11:00
Przerwa kawowa (foyer, 8 poziom)
11:00 - 11:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego III - temat: Bezpieczeństwo pacjenta i personelu medycznego na bloku operacyjnym w dobie pandemii i wielolekooporności
11:50 - 12:00
Przerwa kawowa (foyer, 8 poziom)
12:00 - 12:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego IV - temat: Obłożenia pola operacyjnego w praktyce
12:50 - 13:00
Przerwa kawowa (foyer, 8 poziom)
13:00 - 13:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego V - temat: Zestawy operacyjne MATOSET jako kompleksowe zaopatrzenie procedury medycznej
13:50 - 14:00
Przerwa kawowa (foyer, 8 poziom)
14:00 - 14:50
Warsztaty z zakresu sprzętu medycznego VI - temat: Nowoczesne metody ochrony pacjentów i personelu przed zakażeniami krzyżowymi w trakcie wykonywania procedur chirurgicznych
15:00 - 16:00
Obiad (restauracja Panorama, 8 poziom)
16:00 - 16:30
Wyjazd z hotelu (dla chętnych)
16:30 - 18:30
Zwiedzanie skoczni w Wiśle-Malince (dla chętnych)
18:30 - 19:00
Przejazd na kolację
19:00 - 21:00
Kolacja regionalna (Karczma Karolowy Dwór)
21:00 - 21:30
Transfer do hotelu
21:30 - 02:00
Wieczór koleżeński (restauracja Panorama, 8 poziom)